torsdag 5. mars 2009

Fototur










Tirsdag gikk vi en liten tur, rundt ved Eggkleiva, vi så tre elg på isen, tror de kanskje var 1 års kull. Så kjørte vi mot Lisbet sætra. Det var litt snø der på traktorveien for å komme helt frem. Vi prøvde oss litt, da vi skulle rygge tilbake, kom vi litt i grøfta. Det var noen nervøse minutter for min egen del, blir vi sittende fast her, midt i skauen? Vi kom oss løs og kjørte videre, og kom til Fannrem, der har jeg aldri vært tidligere.
Innom Orkanger for å kjøpe inn middag og så kjørte vi hjem. Vi fikk besøk av Karin, det var veldig koselig :-). På kvelden dro vi på fototur etter å ha kjørt Karin hjem, Pirbadet for å ta bilder av munkholmen. Det var jo bekkmørkt, så bare omrisset. Vidar var fotograf denne gangen også, han er mye flinkere enn meg, som dere ser av bildene. Etter Pirbadet stoppet vi på brua som går over E39 ved klett krysset. Artig å ta bilder av bilene som bare blir noen lysstriper får du bilene foran deg med lang lukkertid.

I morra er det fredag og vi skal på sykehuset for kontroll, spent på hvordan det går, for det ser ikke ut som det skjer noe frivillig her desverre. Mulig jeg må komme tilbake lørdag på sykehuset, vi får se.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar