lørdag 12. september 2009

svømming og musikk

Forrige helg dro vi til Sandvollan (inderøy), for å besøke svigers. Lørdag skulle Benjamin, fettern til Kristian spille for barnehagen til sin bror Oliver . Det var veldig koselig, fikk kake, hamburger og drikke. Søndag hadde vi familie middag og tante Hilde kom oppover også og tante Britt Elin med Oliver, så da var familien samlet.



Mandagen ble det babysvømming, hvor vi ble 10 minutter forsinka, det var ikke noe gøy, så det skal ikke skje i igjen. Tirsdag meldte maja meg inn i 3t og Kristian prøvde for første gang barnepass. Jeg svømte et kvarter, og da jeg skulle hente Kristian hyl skrek han fordi han var så trøtt. Tok ikke med vogna, det var dumt. Deretter for vi videre til Lyngstua i Børsa, og gikk trilletur i skogen sammen med Trude og dattra Anna, fra Barselgruppa. Det var veldig koselig. Onsdag var det musikkgruppe, Kristian storkosa seg med trommer, sang og bevegelse.Trude og Anna har også meldt seg på der. Vi var en liten gruppe på 4 voksne med barn, mulig det blir flere neste gang, litt dumt, siden det er lettere å bli kjent i sånne små grupper.



I helga har vi besøk av svigers, Kåre, er på treff med de han gikk på Videregående for 50 år siden i Orkanger. I dag kommer Nina også, så da blir det fullt hus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar