onsdag 18. mai 2011

Konfirmasjon og 17 mai

Da ha vi kommet hjem fra Sandvollan, Inderøy. Vi reiste lørdag, og fikk da treffe masse slekt av Vidar. Det var Benjamin som hadde konfirmasjon. Søndag ble det en tur i kirka, samfunnshuset for å spise mat og dessert og til slutt kaffe og kaker hos svigers. Heldig med været var vi også. Det ble en rolig mandag, men shopping på Amfi Steinkjer og besøk på kvelden hos søstra til Vidar som hadde konfirmasjon, Brit Elin. Så var det den store 17 mai dagen, folketog og en tur på skolen hvor det var masse leker, mat stasjoner, taler, tautrekking (hvor vidar var med og vant), is,brus, kake, pølser osv. Kristian lærte seg to nye ord, gøy (løp etter en hoppeball, stor stas) og klem :-) .
Kristian sa blant annet au og tok seg til hodet, han hadde hoppa ned på kne, så sier jeg, det var ikke hodet du slo no, det var knea. Da dunka gutten hodet i gulvet- auuu og tok seg til hodet. Jeg holdt på å le meg ihjel, det var komisk å se på.
Han sjarmerte gamle tantene, det var artig. Nina fikk prøvd seg på stylter og klarte å gå noen skritt og var ellers rundt omkring med venniner og slekt . Det var ei familie løype også, men den rakk vi ikke å komme oss ut til. Det ble sodd, og dessert med jordbær og is, fantastisk, før vi tok veien hjemover igjen. No er vi tilbake til hverdagen igjen og skal prøve å snu kristian sin døgnrythme, håper det går fort, blitt sene kvelder og måltider hist og her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar