lørdag 9. januar 2010

Kristian 10 mnd

I gaar gikk vi en liten fjelltur opp vulkanen ved siden av her. Det var god trim, tok ca 20 minutter opp og kanskje 15 minutter rundt krateret. Folk hadde skrevet navnet sitt med stein nede i krateret og det var fin utsikt over resten av byen og sjoen.

I dag leide vi bil og kjorte rundt oya, det ble vaar forste dromedar tur, i nasjonalparken som bestaar av vulkaner. Vi kjorte videre og betalte oss inn paa et omraade for aa se mer, med i billetten var en guidet busstur de hadde lagt opp, hvor kun de bussene kjorte og det var stengt for bilene. Skjonner det godt, for det var litt av noen veier de hadde lagt opp, enveis smale og rett ned paa begge kanter enkelte plasser, glad vi slapp aa kjore der ja. Omraadet vi satt igjen bilen var det restaurant og souviner butikk hvor de varmet opp maten via aapent krater ned til vulkanen, bygget var bygget oppe paa en vulkan hvor det kom royk fra enkelte plasser. Tida gikk mye til dette, saa da vi startet aa kjore igjen var klokka blitt tre allerede, og det var aa kjore for aa fine en matbit, det ble en italiensk restaurant med pizza til Vidar og spagetti bolognes til Kristian og meg.Deretter kjorte vi videre nordover og saa da sola var paa god vei ned, snudde vi nesa hjemover.Det er ca 6 mil lang oy og to mil bred med 150 000 innbyggere

I morra er Kristian 10 mnd, stor gutt, skjonner fortsatt ikke hvor tida blir av.
Det er en uke igjen av ferien, godt aa ha to uker kjenner jeg, en uke hadde blitt alt for kort kjenner jeg, hadde blitt litt stress og ikke slappa av saa godt tror jeg. Det er meldt daarlig fremover, men krysser fingre for fin váer fortsatt.

Sliten, skal gaa aa legge meg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar