torsdag 7. januar 2010

2010

Nytt àar, nye muligheter.

2 januar reiste vi til Lanzarote, bort fra kulda i Norge, herlig!!! Det ble opp veldig tidlig og Kristian som bare sov en halvtime paa 12 timer, slokna paa bussen hit vi bor.

Vi oppgraderte forste dag til all inklusiv, tenkte det var artig aa prove. Mat, drikke og is ble vips, mye billigere, betalte 100 euro per pers for to uker, fikk 4 dager gratis, altsaa 10 euro per dag, for frokost, lunch, middag, og all drikke paa omraadet hele dagen. Vi blir jo litt bundet til plassen, men det er helt greit synes jeg, saa kan vi heller spise andre steder mellom lunch og middag. det blir litt mer avslappende synes jeg, og en vanlig middag ute koster jo fort over 10 euro. Vidar motte noen fra Norge som hadde betalt mye mer for all inklusiv og turen enn vi, kanskje det lonner seg aa bestille all inklusiv naar man kommer dit man skal bo istedet for i forkant???
Vi bor i smaa leiligheter, alt er paa et plan. Det er tennis, fotball, haandball, vollyball, botscja (hakke peiling hvordan det skrives), skyting, minigolf her. I dag provde vi minigolfen, Vidar vant begge gangen med 4 slag. Det er 2 voksen basseng, et barnebasseng og et boblebad. Det er kun et basseng som det er varmt nok for aa svomme i, jeg prover aa svomme en halvtime her dag.

Tydlig at det er mye nordmenn her, med dagens vg plassert paa supermarkedet her, Se og hor, jojka boller (skal faktisk kjope meg det i morra, bare paa artig), fiskeboller, spagetti, sjokolade og nugatti, ulike pose mat fra knorr og Toro.

Kristian koser seg, vannet i bassenget er for kaldt at han kan bade, mulig vi kjoper en baat eller noe som han kan sitte i og vi kan helle litt varmere vann oppi, vi faar se. Han er oppe seks hver morgen, mor litt trott, men det gaar bra. Blid som alltid og sjarmerer mange her og faar masse oppmerksomhet.

I morra skal jeg ta massasje paa kvelden, regner med at vi leier bil en dag ogsaa, se oss litt rundt paa oya.

Maa avslutte, euro tar slutt, snakkes

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar