onsdag 28. januar 2009

9 mnd

Vips, så har ni mnd gått og det er en mnd igjen til termin, så nå kan gutten komme når som helst. Vi var hos jordmor i går, alt så bra ut med kurven, blodtrykk og det hele.
På kvelden fikk vi besøk fra radonregisteret. Som jeg ante var det et salgsmøte. De presenterer alt som gratis og så på siste siden presenterer de prisen for hele opplegget. De presenterer det hele med hvor viktig det er med helsen og sammenligner med røyking og bilbelte. Likte ikke helt måten de gjorde dette på, men vil gjerne ha sjekket boligen, siden et hus i området har hatt utslag, hvor mye vet vi ikke. Håper vi har under 200 bekerell (husker ikke benevelsen), da slipper vi å utbedre kjelleren yttligere. Vi har utsatt 4 sporer som skal være her i to mnd, så vi får desverre ikke resultatet på en stund. Er det høy konsentrat, vil det komme en inspektør hit.
I dag har vi spist middag på Orkanger, for å prøve noe nytt, det var en italiensk restaurant med kjøtt, pizza og pasta. Godt å kunne gjøre litt annet enn å bare være hjemme.
I morra skal jeg møte ei fra svangerskapsskurset, det blir spennende og koselig.Hun har også mannen sin på nordsjøen.
Fredag går turen til Røros og da er 30 tallet nådd. Håper på litt bading i Røros lørdag. Ragnar og Nils Brede med familie og oss tre reiser dit. Det blir nok siste langturen på en stund, siden jeg ikke klarer å sitte i bilen så lenge av gangen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar